Uitleg bardiensten TC Breda

We maken gebruik van de bardienstplanner welke onderdeel uitmaakt van www.afhangbord.nl. Hierop staat ook een instructie.

De persoonlijke inlogcode is aan alle leden verstrekt. Mocht je de inlogcode niet hebben kan je deze middels een mail aanvragen bij de barmanager (barmanager@tcbreda.nl)

Het is overigens wel belangrijk om je persoonlijke gegevens up-to-date te houden, wijzigingen dus op tijd doorgeven aan de ledenadministratie (ledenadminstratie@tcbreda.nl) Zo kunnen we je ook op de hoogte houden van allerlei informatie.

Je dient als regulier lid van TC Breda tenminste 1 bardienst te draaien.

Dit zijn de bardiensten die plaatsvinden in het weekend, op feestdagen, op woensdagen (Toss-avonden) en op sommige dagen dat er een evenement is op ons park. De data die gekleurd zijn op de kalender van afhangbord.nl zijn nog beschikbaar.

Tijdens de voorjaarscompetitie worden de bardiensten op de speeldagen vervult door de teams welke deelnemen aan deze competitie. Deze diensten tellen niet mee voor je verplichting van een reguliere dienst!

De overige bardiensten, maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, worden vervuld door de barhoofden. Voor deze diensten kan dus NIET worden ingeschreven. Er zijn wel wat data waarop je assistentie verleend aan het barhoofd, bijvoorbeeld bij de Open Bredase. Mocht je interesse hebben om het team van barhoofden te versterken kan je je wenden tot de barmanager.

Aan het begin van het tennisseizoen wordt het systeem opengezet. Je krijgt hierover een mail zodat iedereen zelf kan inschrijven op een voor hem/haar geschikt moment om een bardienst te draaien. “Wie het eerst komt wie het eerst maalt!”, naarmate de tijd vordert neemt de hoeveelheid diensten dus af. Ben er dus tijdig bij en schrijf je in! Hiervoor krijg je ruimschoots de tijd. Ook als het systeem wordt gesloten krijg je een mail.

Hierna worden de diensten voor wie niet heeft ingeschreven willekeurig ingedeeld!

Je kan alleen gedurende de inschrijfperiode (t/m 15 maart 2017) gebruik maken van het afkopen van je bardienst. Geef dit tijdig door via een mail naar de parkmanager. Het afkoopbedrag staat gelijk aan je borg.

Ruilingen alleen na schriftelijk bericht en na goedkeuring door de Barmanager!


Bij het niet verschijnen op de dag en het tijdstip van je ingeplande bardienst wordt er een boete opgelegd van €35,00.

Belangrijk!
Miv 2014 is het ook verplicht om een test te maken. Dit in het kader van de veranderde wetgeving vwb alcohol schenken.

Deze test, de informatie en de instructie is te vinden op de website van NOC*NSF: link.

De gegevens die je in moet vullen (buiten je persoonlijke gegevens):

 • email Barverantwoordelijke
  barmanager@tcbreda.nl
 • naam vereniging
  TC Breda
 • aangesloten bij
  KNLTB
 • plaats ver.
  Breda
 • naam barverantw.
  Fabian Boogaard