Bestuur

Wilfred Schipperen

Voorzitter

Marleen Flink

Secretaris

Hugo Zegwaard

Penningmeester

Barmanager

De barmanager geeft invulling aan de planning van de bardiensten en de bewaking daarvan. Hij is het aanspreekpunt voor de barhoofden, is financieel verantwoordelijk voor de barinkomsten en verzorgt de inkoop.

Parkbeheerder

Jeugdcommissie

Doel van de jeugdcommissie is om duurzaam een jeugdafdeling (van 5 tot 17 jaar) binnen TC Breda te faciliteren. Plezier voor de jeugdleden staat hierbij voorop. Wij zorgen als jeugdcommissie dat er samen met ouders, de tennisschool en de jeugd zelf jaarlijks diverse sportieve en gezellige activiteiten plaatsvinden.

Iedere woensdagmiddag is het jeugdmiddag en worden er lessen voor de jeugd gegeven door de tennisschool. Neem voor details contact op met Wouter Nooijen van Vitasports (06-22234590).

Voor alle overige jeugdzaken kun je contact opnemen met ons via: jeugdcommissie@tcbreda.nl Ook ouders die hun steentje bij willen dragen, kunnen zich opgeven via dit mailadres.

Open Bredase

Contact opnemen met de Open Bredase commissie? Stuur een email.

Meer informatie Open Bredase pagina.

Ledenadministratie

Contact opnemen met de Ledenadministratie? Stuur een email.

Sponsorcommissie

Contact opnemen met de Sponsorcommissie? Stuur een email.

Ivo Niessen

Technische ondersteuning

Technische Commissie

Contact opnemen met de Technische Commissie? Stuur een email.

Tosscommissie

Elke woensdagavond is het tossen op TC Breda. Je hoeft niet af te spreken om met iemand te tennissen, je bent nooit alleen, het is een leuke manier om kennis te maken met andere leden, je kunt altijd spelen en het is ontzettend gezellig!!

De spelregels zijn eenvoudig. We starten om 19.00 en elke toss duurt 45 minuten. Je legt je kaartje binnen op tafel en je wordt ingedeeld. Mocht je een volgende ronde niet willen spelen, draai dan je kaartje om.

Website

Een vraag over de website? Wil je een competitieverslag, een leuk verhaal of mooie foto's op de website zetten? Mail de webmaster.