Bestuur

Wilfred Schipperen

Voorzitter

Ivo Niessen

Technische ondersteuning

Marleen Flink

Secretaris

Hugo Zegwaard

Penningmeester

Barcommissie

De barcommissie geeft invulling aan de planning van de bardiensten en de bewaking daarvan. Zij zijn het aanspreekpunt voor de barhoofden, zijn financieel verantwoordelijk voor de barinkomsten en verzorgen de inkoop.

Feestcommissie

Wat doen wij precies? Gedurende het tennisseizoen zijn wij voornamelijk bezig met de organisatie van het competitiefeest, loungetoernooi en de gezelligheid rondom de Open Bredase. Op dit moment bestaan we uit 8 enthousiaste commissieleden.

In het begin van het seizoen komen we bij elkaar om alle evenementen in het kort te bespreken en brainstormen we alvast over wat thema’s. Er wordt een opzet gemaakt van het benodigde budget en hiervoor vragen we akkoord van het bestuur.
Vervolgens worden er afspraken gemaakt om ongeveer een maand voor ieder evenement weer even samen te komen en de uitvoering van het eerstvolgende evenement te bespreken. Wat doen we met de muziek? Willen we een thema en zo ja, welk thema? Maken we schema’s of gaan we tossen? Wat moet er versierd worden en wie doet dat? Kunnen we nog gebruik maken van ons netwerk voor bepaalde zaken? Moet er ook eten geregeld worden? Hebben we een fotograaf? En hoe communiceren we het evenement naar de leden?

Dat zijn zo’n beetje de punten die voor ieder evenement worden besproken. Er worden wat taken verdeeld, iedereen doet zijn ding en op de dag van uitvoering proberen we er natuurlijk allemaal bij te zijn! Ohja, en we hebben uiteraard een groepsapp waarin naast alle fantastische ideeën ook veel gezellige onzin voorbij komt :).

Contact opnemen met de Feestcommissie? Stuur een email.

Peter van den Heuvel

Marleen Flink

Secretaris

Annemiek Backx

Fabian Boogaard

Jeugdcommissie

Doel van de jeugdcommissie is om duurzaam een jeugdafdeling (van 5 tot 17 jaar) binnen TC Breda te faciliteren. Plezier voor de jeugdleden staat hierbij voorop. Wij zorgen als jeugdcommissie dat er samen met ouders, de tennisschool en de jeugd zelf jaarlijks diverse sportieve en gezellige activiteiten plaatsvinden.

Iedere woensdagmiddag is het jeugdmiddag en worden er lessen voor de jeugd gegeven door de tennisschool. Neem voor details contact op met Wouter Nooijen van Vitasports (06-22234590).

Voor alle overige jeugdzaken kun je contact opnemen met ons via: jeugdcommissie@tcbreda.nl Ook ouders die hun steentje bij willen dragen, kunnen zich opgeven via dit mailadres.

Ledenadministratie

Contact opnemen met de Ledenadministratie? Stuur een email.

Open Bredase

Contact opnemen met de Open Bredase commissie? Stuur een email.

Kijk voor alle informatie over de Azalp Open Bredase op de speciale Azalp Open Bredase pagina.

Parkmanager

De parkmanager heeft de dagelijkse leiding op het park. Hij is het aanspreekpunt voor leden en communiceert alles weer door naar de verantwoordelijke(n), denk hierbij aan het Bestuur en commissies. Hij is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de banen, geeft leiding aan groundsman. Hij werkt coördinerend voor de tennisschool, maar ook voor commissies m.b.t. diverse activiteiten. De parkmanager legt verantwoording af aan het bestuur, denk hierbij aan aankopen voor het park.

Contact opnemen met de Parkmanager? Stuur een email.

Redactie Smashing

Contact opnemen met de Redactie? Stuur een email.

Patty Wijnen

Anouk Benner

Félice Bracco Gartner

Niek Jan Tops

Colette van Velzen

Sponsorcommissie

Contact opnemen met de Sponsorcommissie? Stuur een email.

Technische Commissie

Contact opnemen met de Technische Commissie? Stuur een email.

Tosscommissie

Elke woensdagavond is het tossen op TC Breda. Je hoeft niet af te spreken om met iemand te tennissen, je bent nooit alleen, het is een leuke manier om kennis te maken met andere leden, je kunt altijd spelen en het is ontzettend gezellig!!

De spelregels zijn eenvoudig. We starten om 19.00 en elke toss duurt 45 minuten. Je legt je kaartje binnen op tafel en je wordt ingedeeld. Mocht je een volgende ronde niet willen spelen, draai dan je kaartje om.

Website

Een vraag over de website? Wil je een competitieverslag, een leuk verhaal of mooie foto's op de website zetten? Mail de webmaster.