Parkdienst

Renovatie operatie

Sinds het begin van 2018 zijn we begonnen met de mogelijkheid om in plaats van of naast bardiensten ook parkdiensten te kunnen draaien. Een aantal enthousiaste leden hebben hier op ingeschreven en werden vrijgesteld van de bardienst. De eerste parkdienst begon op een zaterdag in februari met het opruimen en renoveren van het mooiste tennisbanenpark van Breda. De sneeuw deerde hen niet veel want het werk gaf veel zichtbaar resultaat en voldoening. Binnen in het clubhuis genoten ze van de worstenbroodjes en warme soep.

Eigen beheer 

Sindsdien volgden er nog meer zaterdagen het hele jaar door. Er is enorm veel opgeruimd, gezaagd, geveegd en gesnoeid. Ook hielpen TC-leden met de verwijdering van de oude gravel toplaag van de tennisbanen. En met de preparatie voor het nieuwe seizoen. Met de parkdiensten ondersteunen we onze groundsman Peter. Hij doet dit op part-time basis in opdracht van e club. In tegenstelling tot veel andere tennisclubs heeft TC Breda dit in eigen beheer.

Lekker klussen

Hou je ervan om samen te klussen in de buitenlucht? Om gezamenlijk snoei- , zaag- graaf- , schilder- tuinier- of andere opknapwerkzaamheden aan te pakken? Meld je dan aan voor een parkdienst! Meestal vinden deze plaats op zaterdagen gedurende een aantal uren onder leiding van onze Parkcommissie en/of iemand van het bestuur. Er is volop apparatuur en gereedschap aanwezig. De eerstvolgende parkdienst is gepland op:

Zaterdag 2 november 2019 van 09.00-13.00 uur

Meer weten over het tennispark en de parkdiensten? Mail ons dan: algemeen e-mailadres