Clubkampioenschappen

Clubkampioenschappen 2019

TC Breda 80 jaar en de clubkampioen is……?

Ben jij al gestart met trainen? De organisatie is al wel begonnen met de voorbereiding van de prestigieuze clubkampioenschappen.

De strijd om de bekers en een plaats op onze eigen Wall of Fame in het clubhuis!

Wanneer:  Van 19 t/m 25 augustus 2019, exclusief voor onze eigen leden en Zomer Challenge-leden.

Voor de vijfde keer op rij gaan we er met onze enthousiaste organisatie weer een topweek van maken! Het belooft weer veel tennis te worden in die week, een BBQ, sfeer en ambiance. Alle speelsterkte combinaties zijn weer mogelijk.

Als je mee wilt doen met de clubkampioenschappen moet je je daar officieel voor inschrijven, dat kan via toernooi.nl. Om hier gebruik van te maken moet je je account gebruiken dat is gekoppeld aan de online omgeving van www.knltb.nl/mijnknltb. Hier heb je je KNTLB-nummer voor nodig.

Je bent geregistreerd en kan je inschrijven voor de clubkampioenschappen via de volgende link: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=85AE9E10-BEB3-400C-9589-143CE6B1A820.

Je kan je inschrijven voor een enkel, dubbel (dames of heren) en mix (dame en heer). Per categorie betaal je €5, je kunt je maximaal voor 2 categorieën inschrijven. We proberen zo veel mogelijk poules te maken, zodat je meerdere wedstrijden kunt spelen in die week. Natuurlijk kun je ook verhinderingen doorgeven, waar wij zo veel mogelijk rekening mee houden. We zouden het heel leuk vinden als je mee doet met ons toernooi! Mocht je vragen hebben, stuur ons dan een mail via: clubkampioenschappen@tcbreda.nl.

Hopelijk zien we je in augustus!

Groet, Annemiek, Gwen, Marijn, Rachel, Marco en Jorie