Clubkampioenschappen

Clubkampioenschappen 2019

TC Breda 80 jaar en de clubkampioen is……?

Van maandag 19 augustus tot en met zondag 25 augustus was het weer tijd voor het hoogtepunt van het tennisjaar, de clubkampioenschappen.

Veel ZC-leden namen deel aan diverse onderdelen. Het bord met de namen van de clubkampioenen is gelijk bijgewerkt en de namen staan er op vereeuwigd. Veel dank gaat uit naar de clubkampioenschappen commissie die ondanks de drukke bezetting op het park en de hitte in de afgelopen week met volle inzet het toernooi tot een goed einde brachten.

Voor Annemiek Backx was het een laatste jaar dat zij deelnam aan de commissie. Annemiek,  Hartstikke bedankt voor je professionele inzet in de afgelopen 5 jaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je mee wilt doen met de clubkampioenschappen moet je je daar officieel voor inschrijven, dat kan via toernooi.nl. Om hier gebruik van te maken moet je je account gebruiken dat is gekoppeld aan de online omgeving van www.knltb.nl/mijnknltb. Hier heb je je KNTLB-nummer voor nodig.

IMG 3965[1]

 

 

Je bent geregistreerd en kan je inschrijven voor de clubkampioenschappen via de volgende link: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=85AE9E10-BEB3-400C-9589-143CE6B1A820.

Je kan je inschrijven voor een enkel, dubbel (dames of heren) en mix (dame en heer). Per categorie betaal je €5, je kunt je maximaal voor 2 categorieën inschrijven. We proberen zo veel mogelijk poules te maken, zodat je meerdere wedstrijden kunt spelen in die week. Natuurlijk kun je ook verhinderingen doorgeven, waar wij zo veel mogelijk rekening mee houden. We zouden het heel leuk vinden als je mee doet met ons toernooi! Mocht je vragen hebben, stuur ons dan een mail via: clubkampioenschappen@tcbreda.nl.

Hopelijk zien we je volgend jaar weer tijdens de clubkamioenschappen!