Najaarscompetitie

De voorjaarscompetitie zit er alweer op en het toernooien seizoen is van start gegaan. Maar de najaarscompetitie ligt ook alweer op de loer! Vanaf 13 september wordt er 7 weekenden op een rij weer onderling gestreden voor een kampioenstitel.

Geef je nu snel op voor de najaarscompetitie, want de inschrijving sluit 26 juni! Je kunt dit doen door een mail te sturen naar de technische commissie

Inschrijven kan op twee manieren:
Alleen opgeven: 
Speel je nog geen competitie of heb je geen najaarsteam, geef dan je naam, bondsnummer en speelsterkte door en geef aan op welke dag en in wat voor team of welke vorm je graag zou willen spelen. Dan gaan wij kijken of we je in een geschikt team kunnen plaatsen.

Als team opgeven:
Heb je al een team, laat dan één persoon (dit wordt dan meteen de captain) een mailtje sturen met daarin alle namen met wie je in dat team samen wilt spelen (liefst met bondsnummer). Geef ook aan welke dag je wilt spelen en welke vorm competitie je wilt spelen.

Let op! Voor de vrijdagavond wachten we eerst het aantal inschrijvingen even af. Het kan zijn dat hier geloot moet worden of dat we in goed overleg er voor kiezen om (net als vorig jaar) iedere week 3 teams thuis te laten spelen. Dit is vrij krap gezien het aantal verlichte banen.

8&9 competitie
Heb jij speelsterkte 8 of 9 en nog geen of weinig ervaring met wedstrijden spelen? Dan is de 8&9 competitie misschien iets voor jou/jullie! Er worden slechts 2 dubbels per speeldag gespeeld, dus met 3 personen kun je al een team vormen. De resultaten tellen niet mee voor je speelsterkte. Je doet vooral ervaring op met het spelen van wedstrijden en gezelligheid staat voorop! Deze competitie wordt gespeeld op donderdagavond en op zondagmiddag.

We zien jullie inschrijving graag tegemoet!
Vermeld bij de inschrijving ook even je telefoonnummer, zodat we je met vragen eventueel makkelijk kunnen bereiken!

Groetjes,
De Technische commissie
Gwen en Marleen