Aanvragen voor inschrijving zijn verstuurd

Op 7 januari heeft de Technische Commissie de opgegeven teams aangevraagd voor inschrijving bij de KNLTB-voorjaarscompetitie 2019. Met sommige spelers is er contact geweest rondom het spelen in een team. Zij zijn hiervan op de hoogte.

De teamindeling is nog niet helemaal 100% definitief. Heb je vraag hierover? Stuur dan een e-mail naar: technischecommissie@tcbreda.nl

Bij veel teams is de indeling in de klassen nu nog niet bekend. Dit komt vanwege de nieuwe verdeling van teams in klassen en poules, wat de KNLTB gaat doen.

BELANGRIJK:

  • de indeling van de bardiensten voor de teams gaan we wat eerder maken en verzenden, dan kunnen jullie die met het team alvast in je agenda blokkeren.
  • als je in een team VAST speelt (je staat dus nu bij het team) dan moet je 4x verplicht mee doen. (Anders is er kans op een boete)
  • speel je vast in 2 teams (wat natuurlijk mag) dan vragen wij dispensatie aan. Houdt er dan rekening mee dat je in beide teams 4x moet spelen.
  • als je een invaller regelt, laat dit dan weten aan de Technische commissie, als een speler namelijk 2x in het zelfde team heeft ingevallen, mag deze niet meer meedoen in een ander team.

CAPTAINSAVOND:

De datum van de captainsavond komt er zo snel mogelijk aan! Op deze avond geven we uitleg over alles wat met de competitie te maken heeft en worden de formulieren en ballen uitgedeeld. Dit is ongeveer twee weken voorafgaand aan de competitie. De bond, is wat minder snel doordat er heel wat veranderingen zijn.

Wij als technische commissie hebben er zin in!

Sharon de Hiemstra- de Witte (VCL)

Gwen van Alphen (VCL)

Marleen Flink (Bestuur)

TEAMINDELING:

https://www.tcbreda.nl/competitie/voorjaarscompetitie/teams-voorjaarscompetitie/

SPEELDATA:

compdatavoorjaar2019-definitief

compdatavoorjaar2019-KNLTB -definitief

HOUD REKENING MET EVENTUELE VAKANTIES, ZORG DAT JOUW TEAM NIET IN DE PROBLEMEN KOMT EN REGEL OP TIJD INVALLERS!!!!!!!

Een paar weken voorafgaand aan de start van de competitie wordt door de KNLTB bekend gemaakt tegen welke teams er gespeeld wordt en welke wedstrijden uit en thuis zijn.