Voorjaarscompetitie 2018 – inschrijving gesloten

Beste TC-ers,

Vanaf vandaag kan er worden ingeschreven voor de voorjaarscompetitie van 2018. Je kunt je inschrijven via het formulier onderaan deze pagina. Hier kun je het inschrijfformulier vinden. De inschrijving sluit op 1 december 2017 dus zorg dat je tijdig inschrijft!

De technische commissie deelt de teams in en maakt in overleg met het bestuur de uiteindelijke indeling.

  • Iedereen die in aanmerking wil komen voor het spelen van competitie dient zich afzonderlijk in te schrijven. Hierbij kan voorkeur worden opgegeven voor speeldag en teamindeling;
  • Bij de indeling van teams zal tevens worden gekeken naar ruimte op speeldagen, speelsterkte en (indien van toepassing) resultaten van vorig seizoen;
  • De speeldata zijn te vinden op www.knltb.nl.

Na het succes van vorig jaar zullen de volgende competitievormen weer worden aangeboden. Let op: deze competitievormen maken verplicht gebruik van compact spelen (deuce: winnend punt en derde set: super tiebreak)

  • Instapcompetitie (speelsterkte 8/9)
  • Zomeravondcompetitie (woensdagavond)

De team indelingen worden in januari 2018 gepubliceerd op deze website. Een paar weken voorafgaand aan de start van de competitie wordt door de KNLTB bekend gemaakt tegen welke teams er gespeeld wordt en welke wedstrijden uit en thuis zijn. Daaropvolgend wordt een Captainsavond gehouden, waar er uitleg wordt gegeven over alles wat met de competitie te maken heeft en worden de formulieren en ballen uitgedeeld. Dit is ongeveer twee weken voorafgaand aan de competitie.

Tijdens de voorjaarscompetitie wordt ieder competitieteam een dagdeel ingezet voor de bardienst. Teams die op zaterdag spelen worden zondag ingezet en teams die op zondag spelen op zaterdag! We zullen er zorg voor dragen dat de bardiensten op tijd doorgegeven worden!

Voor deelname aan de competitie is je ledenpas noodzakelijk.

HOUD REKENING MET EVENTUELE VAKANTIES, ZORG DAT JOUW TEAM NIET IN DE PROBLEMEN KOMT EN REGEL OP TIJD INVALLERS!!!!!!!

Uiteraard is er voor ons wederom alles aan gelegen om een zo mooi mogelijk competitie schema in elkaar te zetten. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten.

Met vriendelijke groet,
Technische Commissie
technischecommissie@tcbreda.nl

Annemiek Backx 06-41959186 (VCL)
Sharon de Hiemstra- de Witte (VCL)
Gwen van Alphen (VCL)

 

Inschrijfformulier KNLTB Voorjaarscompetitie 2018

Inschrijven is niet meer mogelijk…