Het buitenseizoen zit er zo goed als op…de winter is in aantocht, maar wij beginnen alvast aan de voorbereidingen van de voorjaarscompetitie van 2020!

Voor iedereen die komend voorjaar competitie wil spelen, is de inschrijving bij deze geopend! Heb je al een team? Dan mag 1 teamlid (de captain) een mailtje naar ons sturen met daarin de volgende gegevens:

– De voor- en achternamen van alle teamleden
– De speeldag waarop jullie willen spelen (do, vrij, za, zo)
– De vorm die jullie graag willen spelen.

Let op! Er zijn behoorlijk wat speelvormen (zie bijlage): alleen dubbels, 17+, 35+, 2 singels 3 dubbels, etc.  Geef dit dus duidelijk aan en zet evt voor de zekerheid de wedstrijden die jullie willen spelen er tussen haakjes bij.

Voorjaarscompetitieaanbod 2020 Noord Brabant

Voorjaarscompetitieaanbod 2020 Noord Brabant

Heb je nog geen team, maar wil je wel graag competitie spelen? Mail ons dan ook met je speelsterkte en eventuele gewenste speeldag en speelvorm, dan gaan wij ons best doen je ergens bij te plaatsen of een team voor jou samen te stellen.

Had je een team, maar ben je niet meer volledig? Of had je te vaak invallers nodig?  Misschien dat je kunt samenvoegen met een team die daar ook last van had? Mocht je hier zelf niet uitkomen, kun je je ook gewoon opgeven en aangeven dat je nog extra spelers zoekt.

Inschrijven kan t/m 15 december a.s.! (d.m.v een e-mail naar de technischecommissie)

Daarna gaan wij aan de slag met de officiële inschrijving bij de KNLTB.
Voor tussentijdse vragen kun je uiteraard ook mailen. We checken deze mailbox niet dagelijks, dus een klein beetje geduld op je antwoord dan ajb 🙂
Groetjes namens de Technische Commissie,
Wouter, Gwen, Marleen

  • HOUD REKENING MET EVENTUELE VAKANTIES
  • ZORG DAT JOUW TEAM NIET IN DE PROBLEMEN KOMT
  • REGEL OP TIJD INVALLERS!!!!!!!
DATA KNLTB COMPETITIE VOORJAAR 2020

DATA KNLTB COMPETITIE VOORJAAR 2020