Enthousiaste reacties na eerste BOOT CAMP op TC

Een 17-tal deelnemers trotseerden op zaterdag 16 maart koude en wind om deel te nemen aan een BOOT CAMP sessie o.l.v. Vitasports fitnessleraar Alex van de Kamp en assistentie van clubtrainer Wouter Adriaansen. Doel van deze clinic was om op een interactieve manier aan tennisfitheid te werken als voorbereiding op het tennisseizoen en de snel naderende start van de voorjaarscompetitie.

De tennisbanen zijn al open op TC en leende zich daarom ideaal als oefenterrein. Met extra aandacht voor het voetenwerk, (reactie)snelheid, wendbaarheid, kracht en balans zijn de tennissers beter voorbereid om aan de start van de voorjaarscompetitie op topniveau te presteren.

BOOT CAMP TC Breda 16-03-2019
BOOT CAMP TC Breda 16-03-2019

Aan het begin van de BOOT CAMP kreeg Alex de lachers op de handen met wat opwarmoefeningen. Maar gaandeweg het uur bleek de belasting van de spieren voor de deelnemers toch wat pittiger te worden! De oefeningen werden in een circuit en ook in spelvorm afgewerkt.

BOOT CAMP TC Breda 16-03-2019
BOOT CAMP TC Breda 16-03-2019

Na afloop werden de bootcampers beloond met een drankje en een warm worstenbroodje in het clubhuis. De reacties van de deelnemers waren alom positief en enthousiast: “Helemaal prima en bovendien ook gezellig”.

No Replies to "Enthousiaste reacties na eerste BOOT CAMP op TC"


    Got something to say?

    Some html is OK