Zelf inplannen bardiensten niet meer mogelijk!

Tot en met het weekend van 7/8 maart hebben alle leden de tijd gekregen om zelf hun verplichte 2 bardiensten in te roosteren. Hierna plant de barmanager de bardiensten in voor alle overige leden die hun eigen bardiensten nog niet hadden ingepland.

Iedereen draait 2 bardiensten per seizoen   

Je dient als regulier lid van TC Breda tenminste 2 keer een bardienst van 4 uren te draaien. Vrijgesteld zijn alleen hoofdsponsoren, 65+ers, leden die parkdiensten verrichten of leden die de bardiensten hebben afgekocht.

Dit zijn de bardiensten die plaatsvinden doordeweeks, in het weekend, op feestdagen, op woensdagen (Toss-avonden) en op sommige dagen dat er een evenement is op ons park. Wil je geen bardienst draaien maar liever een parkdienst, neem dan contact op met de barmanager.

Tijdens de voorjaarscompetitie worden de bardiensten op de speeldagen vervuld door de teams welke deelnemen aan deze competitie. Deze diensten tellen niet mee voor je verplichting van een reguliere dienst! 

Help je hulp nodig? Wil je wijzigen? Stuur een e-mail naar de barmanager

Bardiensten afkopen

Wil je de bardiensten afkopen? Dat kan voor 60 euro in totaal (of 35 euro per bardienst). Stuur dan een mailtje naar de Barmanager én naar de Penningmeester. Je kan alleen gedurende de inschrijfperiode (t/m 31 maart 2020) gebruik maken van het afkopen van je bardienst. Geef dit tijdig door via een mail naar de Barmanager. Het afkoopbedrag staat gelijk aan je borg. Ruilen kan alleen na schriftelijk bericht en na goedkeuring door de Barmanager!

Bij het niet verschijnen op de dag en het tijdstip van je ingeplande bardienst wordt er een boete opgelegd van €50,00.

Vragen?

Als er vragen zijn rondom de bardienst, stuur dan een mail naar Barmanager.  Het is overigens wel belangrijk om je persoonlijke gegevens up-to-date te houden, wijzigingen dus op tijd doorgeven aan de Ledenadministratie. Zo kunnen we je ook op de hoogte houden van allerlei informatie. 

Mocht je interesse hebben om het team van barhoofden te versterken kan je je wenden tot de Barmanager.

No Replies to "Zelf inplannen bardiensten niet meer mogelijk!"


    Got something to say?

    Some html is OK