KNLTB Verkiezing "Vrijwilliger van het jaar 2022"

20 februari 2023


Na bijna twee maanden wachten was het afgelopen zaterdag 18 Februari dan zover.

Rond de klok van 10:00 uur stroomde het auditorium van Ahoy Rotterdam vol.
Met bijna 3000 stoelen was het druk, heel druk. Nadat het programma om 10:00 uur van start ging met alle KNLTB formele en officiële interessante presentaties was het om 11:40 uur toch écht de beurt aan de KNLTB verkiezing "Vrijwilliger van het jaar 2022".

Om 11:30 uur werd Alexander opgehaald door de ceremonie meester, om heel even achter de coulissen te verdwijnen om uiteindelijk, nadat zijn naam werd afgeroepen, op het grote podium te verschijnen.  Nadat Kristie Boogert de nodige vragen had gesteld werd onder tromgeroffel door de KNLTB directeur Roger Davids bekend gemaakt dat: 

Alexander Krimpenfort de verkiezing "KNLTB vrijwilliger van 2022"gewonnen had !!

Na ontvangst van de sculpture ( een Zwarte Tulp; wat staat voor totale toewijding aan een bepaald doel) een waardecheque t.w.v. €250,-, en een enorme bos bloemen in ontvangst te hebben genomen vroeg Kristie Boogert om een eerste reactie. 

Enigzins beduusd maar ongekend trots nam Alexander alle felicitaties in ontvangst en na een daverend applaus van alle aanwezige werd door Alexander kort en duidelijk uiteengezet wat TC Breda zo bijzonder maakt. 

Het feit dat Alexander's toewijding, visie, beleid maar ook de uitvoer hiervan door de op één na grootste sportbond van Nederland wordt opgemerkt en erkent is op zijn zachts gezegd toch wel heel erg bijzonder te noemen. En een enorme kroon op al het werk wat Alexander voor en achter de schermen van TC Breda doet.

Alexander van harte gefeliciteerd. Een dikke chapeau!

Het bestuur van TC Breda

Nieuwscategorieën


Reacties

Tom Rijpstra 15-03-2023 22:22

Lekkurh Aal, verdiend, goe gedaan en vooral veel dank voor al het werk tbv tc breda

Hugo Zegwaard 20-02-2023 14:03

Wow, gaaf en helemaal verdiend, gefeliciteerd!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen