Veiligheidsregio MWB blijft dubbelwedstrijd verbieden

De Veiligheidsregio Midden West Brabant heeft op 22 oktober 2020 besloten dat je met 4 personen op de baan mag tennissen. MAAR:

  • JE MOET 1,5 METER AFSTAND BLIJVEN HOUDEN
  • JE MAG GEEN WEDSTRIJD SPELEN TEGEN ELKAAR
  • VASTE KOPPELS: JE MAG NIET WISSELEN VAN DUBBELPARTNER

Dit is in afwijking van de richtlijnen van de KNLTB die zijn gecommuniceerd op dinsdag 13 oktober 2020. Dit betekent dat er op de website en in de nieuwsuitingen van de KNLTB nog andere – landelijke – richtlijnen staan.

Het bestuur van TC Breda blijft iedereen verzoeken om zich te conformeren aan de Noordverordening en updates die worden aangekondigd door de Veiligheidsregio MWB en de regels van de handhavers (gemeente Breda). Een noodverordening is een set van maatregelen die door de voorzitter van de Veiligheidsregio wordt vastgesteld om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken.

Klik op onderstaande link voor meer uitleg over de Noodverordening:

https://www.vrmwb.nl/Nieuws/2020/02/27/Informatie-over-corona

Onduidelijkheid

Alexander Krimpenfort, voorzitter T.C. Breda: “Inmiddels is de kwestie over het wel of niet en hoe dubbelen één grote soap geworden. Wekenlang is er nu correspondentie via apps, emails en online vergaderingen tussen de KNLTB, Gemeente Breda en Bredase Tennisclubs. Ik kan hier inmiddels een boek over schrijven. Ondertussen loopt het aantal besmettingen in Breda explosief op en dreigt er een nieuwe lockdown”

grafiek Corona besmettingen Breda mrt tm 20-10-20

Eén ding blijft duidelijk: ons tennispark moet zo lang mogelijk open blijven. We moeten voorkomen dat lokale handhavers van de gemeente Breda het tennispark sluiten door een Corona-uitbraak of omdat enkele leden zich niet houden aan de regels. Het bestuur verzoekt daarom iedereen: “Houd je aan de regels”.

De boetes voor overtreding opgelegd aan onze vereniging in verband hiermede, zullen dan ook op de betrokken leden worden verhaald.

Het bestuur van T.C. Breda

No Replies to "Veiligheidsregio MWB blijft dubbelwedstrijd verbieden"