Veiligheidsregio MWB staat dubbelspel niet meer toe.

De Veiligheidsregio Midden West Brabant heeft op donderdagavond 15 oktober 2020 besloten het dubbelspel per direct niet meer toe te staan, tenzij je kunt aantonen dat je met je eigen huishouden speelt.

Dit is in afwijking van de richtlijnen van de KNLTB die zijn gecommuniceerd op dinsdag 13 oktober 2020. Dit betekent dat er op de website en in de nieuwsuitingen van de KNLTB nog andere – landelijke – richtlijnen staan.

Wij vragen iedereen zich toch te conformeren aan de Noordverordening die is aangekondigd door de Veiligheidsregio MWB. Een noodverordening is een set van maatregelen die door de voorzitter van de Veiligheidsregio wordt vastgesteld om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. De maatregelen in de noodverordening gelden voor alle 24 Midden- en West-Brabantse gemeenten die aangesloten zijn bij onze Veiligheidsregio.

Dubbelen is helaas tot nader order niet toegestaan. Er kan alleen in enkelspelen worden gereserveerd. Het bestuur verzoekt alle TC-leden zich te conformeren aan de regels van de Veiligheidsregio MWB om niet te dubbelen.

Boetes voor overtreding kunnen oplopen tot €4.000 en zullen op de betrokken leden verhaald worden.

Het bestuur van T.C. Breda

Vraag & antwoord n.a.v. Noodverordening Covid-19 Veiligheidsregio MWB versie: 15-10-2020

No Replies to "Veiligheidsregio MWB staat dubbelspel niet meer toe."