Vrolijk Pasen op TC !

Het voorjaar: de leukste periode van het tennisseizoen ontluikt. Alles verandert en dat merk je aan de bloesem, de temperatuur, de zon, ..aan alles om je heen! Ook in jullie clubhuis is er afgelopen maanden veel verandert om de bar een frisse opknapbeurt te geven. Met prachtig resultaat!

bar renovatie TC Breda 1

Een op het oog simpele maar gaandeweg lastige klus vanwege het beperkt budget, weinig tijd en emotionele binnenhuisarchitectuur discussies. Toch is het met vereende krachten nu bijna voltooid. De bestuursleden hebben gesponserd. TC-lid Ad de Kroon Kistenfabriek doneerde het hout. Marcel Vos, Fabian Boogaard en vrijwilliger Marco Baas zijn er veel uurtjes mee bezig geweest.     

bar renovatie TC Breda 2

We zijn bijna op stoom om de bar en keuken op vollere toeren te laten draaien. Fabian en Hugo behaalden het examen SVH Sociale Hygiëne. De inspanning hebben al effect gehad in de afgelopen weekenden! Fabian en Karina den Uijl schotelden heerlijke tapasplankjes, panini’s en bittergarnituur voor. Het is weer prettig vertoeven op TC. Zaterdag a.s., met een BBQ, en Skuumkoppe op de wisseltap genoeg reden om de competitieteams eens te bewonderen! Ook op maandag: dan speelt het Eredivisie Damesteam een thuiswedstrijd tegen Tie Breakers 1 uit Amsterdam. 

Vrolijk Pasen !    

No Replies to "Vrolijk Pasen op TC !"


    Got something to say?

    Some html is OK