Baanhuur

Huren: Eenmalig of vast voor een heel seizoen

Incidentele huur zonder contract

De acht tennisbanen van TC Breda aan de Galderseweg 45 zijn te allen tijde te gebruiken door de leden. Voor niet-leden bestaat de mogelijkheid om incidenteel een tennisbaan te huren. Dat kan in het tennisseizoen buiten activiteiten zoals toernooien en competitiedagen en als er genoeg banen beschikbaar zijn.

Dagen & tijdstippen
  • Op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur
  • In het weekend tussen 09.00 en 22.00 uur.

Je kunt reserveren en informatie hierover aanvragen door een e-mail te sturen naar: [email protected]. Of stuur een whatsappje naar: 06-42 714 886. Verhuur is exclusief rackets en ballen! Zorg dat je altijd correcte schoenen draagt (tennisschoenen zijn prima; hardloopschoenen niet). 

Tarieven éénmalige baanhuur zonder contract per baan
  • €25,- met een maximum van 2 uur. Tarief per uur is niet van toepassing.

Vaste baanhuur met contract

Van 1 april tot 1 november is het mogelijk om graveltennisbanen op een vast tijdstip te huren op ons tennispark aan de Galderseweg 45. De dagen en tijdstippen voor huur zijn:

  • maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur.

U kunt een vaste baan huren in een blok van 2 uur of 3 uur. Verhuur vindt plaats aan de hand van een huurcontract met een natuurlijk persoon als hoofdhuurder. Voor verdere informatie kunt u een mail sturen naar: [email protected]

Tarieven vaste baanhuur met contract per baan
  • In de ochtend of middag 2 uur : €195,-
  • In de ochtend of middag 3 uur : €275,-

Introducé

Wil je als lid van TC Breda een introducé meenemen om te tennissen bij TC Breda? Geen probleem. Stuur dan wel even een whatsappje naar barmanager Fabian: 06-42714886. Je krijgt dan een tikkie toegestuurd van €7,50. Je kunt ook bij binnenkomst op ons park de QR Code scannen en de Tikkie ter plekke betalen. Ook is het mogelijk om direct in de ClubApp af te rekenen bij het reserveren van de baan.