KNLTB Open Bredase "Care for Performance"

Dit jaar hebben we een geslaagde editie mogen beleven van de Open Bredase op TC Breda. Dit KNLTB-toernooi werd mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor Care for Performance (C4P). Deze enthousiaste organisatie adviseert en ondersteunt klanten in Governance, Riskmanagement & Compliance en Finance.

Meer dan 400 deelnemers streden in de categorieën single, heren- , dames- en gemengd dubbel om de eer en de door sponsor Plugro Sport ter beschikking gesteld kortingsvouchers. 

Het thema van dit jaar was Las Vegas. Daarvoor had de Open Bredase commissie alles volgens thema ingericht met de huisvesting van de toernooileiding in een  heuse "Wedding Chappel". Gedurende de hele week hebben we allen genoten van heerlijke maaltijden op het terras met extreem goed weer. Een heerlijke ambiance! 

Het toernooifeest op de vrijdagavond was dan ook bijna als vanouds. Meer dan 100 bezoekers dansten en zongen mee met de DJ. Om 01.00 uur moest deze helaas stoppen vanwege de regels van vergunning.  

Volgend jaar komt er weer een editie. Wees erbij: Week 29, zaterdag 15 juli t/m zondag 23 Juli 2023. Schrijf je op tijd in!