Tennislessen op TC Breda

TC Breda faciliteert exclusief voor haar leden organisatorisch en technisch kwalitatief tennisonderwijs in lijn met KNLTB-richtlijnen. 

TC Breda heeft met de tennisschool van Bart van Nassau en Jeroen Melsen:  Tennis for You. de juiste en betrouwbare partner gevonden. 
Tennis for You is een gelouterde en professionele tennisschool zowel in organisatie, transparantie en communicatie maar bovenal gekend om het aanbieden van kwalitatief inhoudelijk goede tennislessen. Tennis For You ondersteunt inmiddels in totaal 10 tennisclubs in West-Brabant met tal van verschillende tennisactiviteiten. Waaronder uiteraard ook tennisles voor elk niveau. TC Breda is zeer verheugd om de samenwerking aan te gaan; op basis van afspraken, doelstellingen en wederzijds vertrouwen & respect. 

De inschrijving is reeds gestart en staat open tot en met 5 februari 2023. Hierna zal door de organisatie Tennis for You de puzzel leggen om de tennislessen voor haar leden voor dit seizoen in twee cycli aan te bieden. Er is een voorjaars/zomercyclus en een najaarscyclus.

Voor inschrijving klik op deze link

  • Tennislessen kunnen alleen gevolgd worden tenzij je lid bent van TC Breda. 
  • Het is bij hoge uitzondering toegestaan om, na betaling van de QR code van €7,50  één (1) proefles te volgen. Hier dient vooraf eerst toestemming danwel het bestuur of de trainer in kennis van gesteld te worden. 
  • Tevens is het verboden om de gravelbaan te betreden anders dan met alleen tennisschoenen met als schoeisel:  gravelondergrond

Voor vragen met betrekking tot de tennislessen kun je direct contact opnemen met: 

Tennis for You: [email protected]

of het bestuur, Casey Okker - Bestuurslid activiteiten: [email protected] of [email protected]