Hoe word je lid?

Alleen met behulp van het online inschrijfformulier kun je je inschrijven als lid van de tennisvereniging T.C. Breda.

Klik op de button 'lid worden' op de homepagina of op het tabblad rechtsboven aan de homepagina van deze website om het inschrijfformulier te activeren.

Zodra het inschrijfformulier volledig is ingevuld en succesvol verstuurd (denk aan de vereiste velden en pasfoto), zal onze ledenadministratie deze in behandeling nemen en je aanmelden bij de KNLTB.

Indien het niet lukt om het online formulier succesvol te versturen is er ook de mogelijkheid om de vereiste gegevens per email te sturen naar [email protected]. De inschrijving kan alleen in behandeling worden genomen als alle vereiste informatie is ontvangen door de ledenadministratie.

Uiterlijk twee kalenderweken na je aanmelding en bevestiging van de ledenadministratie kun je je ledenpas ophalen in het clubhuis. Als je de KNLTB club ClubApp download, kun je met je bondsnummer inloggen, alle leden van T.C. Breda terugvinden en digitaal een tennisbaan reserveren.

Ledenpas

Een nieuwe KNLTB-pas kun je per email aanvragen via de [email protected] en hiervoor zal 5 euro in rekening worden gebracht. Nieuwe leden ontvangen hun KNLTB-pas zonder dat daar extra kosten voor in rekening worden gebracht.

Persoonsgegevens lidmaatschap

Met het versturen van het inschrijfformulier geef je toestemming aan de vereniging T.C. Breda voor het opslaan en gebruik van deze gegevens  wanneer nodig. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het gebruik van je e-mailadres voor de digitale nieuwsbrief. Deze gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt, met uitzondering van de gegevens die door de KNLTB worden gebruikt.