Bardienst

Uitleg bardiensten T.C. Breda

Het zonnetje begin weer te schijnen. Aan de banen en de bar wordt hard gewerkt, dus je merkt: het tennisseizoen gaat weer bijna beginnen!

Afspraken als je lid bent  

Je dient als regulier lid van TC Breda tenminste 2 keer een bardienst van 4 uren te draaien. Dit zijn de bardiensten die plaatsvinden doordeweeks, in het weekend, op feestdagen, op woensdagen (Toss-avonden) en op sommige dagen dat er een evenement is op ons park. Wil je geen bardienst draaien maar liever een parkdienst, neem dan contact op met de barmanager.

Tijdens de voorjaarscompetitie worden de bardiensten op de speeldagen vervuld door de teams welke deelnemen aan deze competitie. Deze diensten tellen niet mee voor je verplichting van een reguliere dienst! 

Bardiensten zelf inroosteren

Via de bardienstplanner in de KNLTB Club app kun je voor jezelf 2 bardiensten inplannen. Dit kan tot 01 maart a.s. Je komt er ook als in Google zoekt op ‘bardienstplanner‘. Help je hulp nodig? Stuur een e-mail naar de barmanager

Voor bardiensten ingeroosterd worden

Vanaf 01 maart is de vrije inschrijving gesloten. Alle leden die dit nog niet hebben gedaan worden nu in het rooster gezet door de barmanager.  Vrijgesteld zijn hoofdsponsoren, 65+ers, leden die parkdiensten verrichten of leden die de bardiensten hebben afgekocht.

Bardiensten afkopen

Wil je de bardiensten afkopen? Dat kan voor 60 euro in totaal (of 35 euro per bardienst). Stuur dan een mailtje naar de Barmanager én naar de Penningmeester. Je kan alleen gedurende de inschrijfperiode (t/m 1 maart 2024) gebruik maken van het afkopen van je bardienst. Geef dit tijdig door via een mail naar de Barmanager. Het afkoopbedrag staat gelijk aan je borg. Ruilen kan alleen na schriftelijk bericht en na goedkeuring door de Barmanager!

Bij het niet verschijnen op de dag en het tijdstip van je ingeplande bardienst wordt er een boete opgelegd van €75,00.

Vragen?

Als er vragen zijn rondom de bardienst, stuur dan een mail naar Barmanager.  Het is overigens wel belangrijk om je persoonlijke gegevens up-to-date te houden, wijzigingen dus op tijd doorgeven aan de Ledenadministratie. Zo kunnen we je ook op de hoogte houden van allerlei informatie. 

Mocht je interesse hebben om het team van barhoofden te versterken kan je je wenden tot de Barmanager.

Last but not least!
Miv 2014 is het ook verplicht om een test te maken. Dit in het kader van de veranderde wetgeving vwb alcohol schenken.

Deze test, de informatie en de instructie is te vinden op de website van NOC*NSF: link.

De gegevens die je in moet vullen (buiten je persoonlijke gegevens):

 • email Barverantwoordelijke
  [email protected]
 • naam vereniging
  TC Breda
 • aangesloten bij
  KNLTB
 • plaats ver.
  Breda
 • naam barverantw.
  Fabian Boogaard