Club van 100

Beste TC supporter,

De ‘Club van 100’ is een initiatief waarbij je je als lid, als particulier, als tennisteam of als bedrijf aan kunt verbinden en direct invloed uitoefent op de aanschaf van een specifiek project op het tennispark van TC Breda. Veel van onze leden en sponsoren tennissen actief, zijn tennisliefhebber of doen vrijwilligerswerk voor de club.

Concreet ondersteunt de ‘Club van 100’ de vereniging voor investeringen die niet zijn opgenomen in de begroting van de vereniging. In dit kader hebben we voor het seizoen 2021 het project gekozen, een nieuwe tribune van 6 meter langs baan 7 en 8.

Deelname ‘Club van 100’
Als je deelneemt zal je (bedrijfs)naam worden opgenomen op het speciale ‘Club van 100’ bord in ons paviljoen. Het lidmaatschap staat open voor iedereen die met een jaarlijkse bijdrage van € 100,- TC Breda wilt steunen voor de aanschaf van een specifiek project.

Jaarlijks speciaal event
Eens per jaar wordt je, als lid van de ‘Club van 100’, uitgenodigd voor een speciaal event. Tijdens dit event zullen bestuur, vrijwilligers en sponsoren aanwezig zijn.

Wil je ook lid worden van de Club van 100? Stuur een e-mail naar de sponsorcommissie