Shuffle tennis evenings


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

Gratis en voor iedereen

De juni maand staat in Breda in het teken van tennis. Vanaf 5 juni organiseren verschillende tennisverenigingen in Breda leuke activiteiten. De activiteiten zijn gratis voor iedereen. Natuurlijk doet TC Breda ook mee aan de campagne. Op woensdagen 5, 12 en 19 juni is een ieder van harte welkom op de Shuffle tennis evenings. Je maakt kennis met de tennissport en de 80-jarige aparte Bredase tennisclub.

Geen racket, geen nood

Als je het eens wilt proberen of je wilt met andere tennissers kennismaken dan is dit de ideale gelegenheid. Het clubhuis is geopend vanaf 18.00 uur. Voor 4 euro kun je hier ook een maaltijd nuttigen. Om mee te doen aan de Shuffle Tennis Evening heb je niet veel nodig. Met een racket, sportschoenen en in sportieve kleding kun je zo de baan op. Geen racket? geen nood, wij hebben leenrackets en tennisballen op voorraad. Bovendien is er een gecertificeerde tennisleraar aanwezig. Die geeft je aanwijzingen of leert je de groundstrokes en regels van het spel.

 

Shuffelen

Bij TC Breda gaan we shuffelen. Dat wil zeggen dat we na ieder spel van baan wisselen en doorschuiven. Zo krijgt ieder de kans om zich te meten met spelers van alle niveau’s. Hiernaast kunnen alle deelnemers ook meedoen aan een afvalrace. Je speelt voor 1 punt tegen elkaar. Win je dit punt, dan ben je door naar de volgende ronde.

Dus: lekker weer, veel gezelligheid en actief bezig zijn, wat wil je nog meer?

Heb je hier zin in? Meld je dan aan en stuur een e-mail naar TC Breda

 

No Replies to "Shuffle tennis evenings"


    Got something to say?

    Some html is OK