Tossavond: elke woensdagavond


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

Iedere woensdagavond van 19-23 uur: Tossavond 

Wat is Tossen bij TC?

Het tossen is bedoeld om het contact tussen de leden onderling te bevorderen en de gang naar het tennispark te stimuleren. Het is niet nodig zelf een partner te regelen voor een partijtje tennis. Iedereen kan op woensdagavond naar het park komen om mee te doen. Je meldt je bij de tosscommissie. Zij delen je zo goed mogelijk in op speelsterkte. Er wordt dubbel of mix gespeeld. De partijen duren 45 minuten. Een toeter maakt een einde aan de partij. Na de partij ga je terug naar de kantine om te kijken of je weer ingedeeld bent. Wil je stoppen (of even pauzeren)? Haal dan je pasje van de indelingstafel en lever deze weer in als je verder wilt tennissen.

Aanschuiven voor maaltijd

Bij voldoende aanmeldingen tijdig vooraf (tot 15.00 uur) , wordt er ook een maaltijd gekookt. Deze staat vanaf 18:30 uur geserveerd in het Clubhuis. Ben je toch wat later? We houden wel een bord voor je apart. Kosten: 4,00 euro.

Aan- en afmelden via WhatsApp

Via onze Tosscommissie kom je in de WhatsApp groep “tossen/inval-app TC Breda”.

Wil je je aanmelden voor deze WhatApp groep ?

stuur een e-mail naar een van deze Tosssers app beheerders:

Fabian Boogaard: barmanager@tcbreda.nl, of naar mail naar Gwen van Alphen, Karina den Uijl, Michael de Rooij, Marcel Vos, Casey Okker

 

 

No Replies to "Tossavond: elke woensdagavond"