Terug naar overzicht

KNLTB Gala | Bekendmaking & Uitreiking Vrijwilliger van het jaar 2022

Clubhuis TC Breda
13-2-2023 12:00 - 19-2-2023 12:00

Beste TC'er,

Over 5 dagen is het zover!  En willen we jullie het volgende niet onthouden: 

Bij de KNLTB is het weer tijd voor de jaarprijzen:
- Vereniging   |  Vrijwilliger |  Toernooi    van het jaar 2022.

Het einde van het jaar 2022 is al gepasseerd en traditioneel de tijd van de jaarlijstjes ook.  Zo ook bij de KNLTB.  De KNLTB is, met haar meer dan 600.000 leden de op één na grootst sportbond  van Nederland en elk jaar gaan ze op zoek naar de vereniging, de Vrijwilliger en het Toernoo van het jaar. (2022)

Welke vereniging verdient dit jaar écht een pluim?  Welke vrijwilliger maakte dit jaar het verschil op de vereniging?
En welk toernooi was zo uniek dat je het nu al in je agenda voor 2023 hebt staan.  Deze verenigingen, vrijwilligers en toernooien zijn een ware inspiratie en de echte ambasadeurs voor de tennisport.  Daarom verdienen ze een beloning en erkenning voor hun bewezen diensten.  

Op 18 Februari 2023, tijdens het openings gala van de KNLTB Congresweek 2023,  ten tijde van het ATP 500 ABN AMRO Open worden de prijzen voor Vereniging, Vrijwilliger en Toernooi van het jaar uitgereikt.

De jury:
De genomineerden en winnaars worden gekozen door een jury bestaande uit bondsbestuurders, directieleden het het management van de KNLTB. De jury beoordeelt welke vereniging, vrijwilliger en toernooi zich op alle fronten van zijn of haar beste kant heeft laten zien in 2022 en in de ogen van de jury een lichtend voorbeeld is voor de rest van tennissend en padellend Nederland.  

Het bestuur van TC Breda heeft begin December niemand minder dan Alexander Krimpenfort voorgedragen bij de KNLTB voor zijn uitmuntende en drijvende kracht em tomeloze inzet, energie en visie  achter de tennisclub TC Breda.
Met trots kunnen kunnen we dan ook mededelen dat de vakkundige KNLTB jury op 17 Januari 2023 daadwerkelijk heeft besloten om Alexander Krimpenfort te nomineren voor "Vrijwiller van het jaar 2022"

Aanstaande zaterdag de 18e is het dan zover en wordt duidelijk welke genomineerde zich Vrijwilliger van het jaar 2022 mag noemen. 

 

  Terug naar overzicht